Linii complete

Linii complete de productie

Linii complete pentru procesarea fructelor, legumelor, plantelor aromatice cat si pentru producerea vinului, berii sau tuicii. Liniile contin toate utilajele necesare pentru productie si sunt disponibile atat pentru cantitati mici, cat si medii si mari. Acestea se pot personaliza la specificatiile clientului.

Pentru toate liniile oferim transport si punere in functiune in orice localitate din tara pe tot parcursul anului. Specialistii nostrii va pot consilia in alegerea liniei de procesare corespunzatoare nevoilor dumneavoastra si va pot oferi consumabile la preturi preferentiale si asistenta post-vanzare.

Liniile se pot achizitiona si prin fonduri europene,echipa noastra oferindu-va sugestii pentru alegerea consilierului care va va pregati dosarul, astfel in cat achizitia sa fie cat mai simpla pentru dumneavoastra.

Ne recomanda experienta de peste 20 de ani in domeniul comercializarii de solutii complete in agricultura, echipa de peste 25 de specialisti, stocurile constante pe tot parcursul anului, cat si disponibilitatea transportului utilajelor oriunde in tara cu flota proprie de autoutilitare. Pentru achizitia directa de consumabile va invitam pe magazinul nostru online www.fermier.ro.

Pentru consiliere,va invitam sa sunati la numerele afisate pe site sau sa ne lasati un mesaj.