Despre noi

Lider de piață în tehnologii pentru producătorii români mici și mijlocii din agricultura, Loredo oferă soluții pentru producerea si procesarea recoltelor, cu specializare in  producerea vinurilor, cat si a sucurilor naturale din fructe, pregatirea legumelor pentru comercializare, fabricarea berii si a extractelor din plante aromatice.

Infiintata in 2000,  firma se remarcă prin evoluția sa constantă, prin introducerea de produse in premiera sau exclusivitate, cat si extinderea pe diverse piete nationale si internationale. Cu o cifră de afaceri în creștere permanentă (de ordinul milioanelor de euro, ca nivel actual), un nomenclator de peste 3.000 de produse comercializate, peste 20 de specialiști care acordă consiliere clienților firmei printr-o retea extinsa de magazine, Loredo promovează în România progresul tehnologic orientat spre edicienta sporita și gândirea inovativă în agricultură și în special în domeniile viticulturii și vinificației.

Extinderea teritorială continuă a companiei a facut ca in prezent sa detinem showroomuri in cinci orase din Vrancea si Buzau, sa avem o retea de dealeri in toata tara, un magazin virtual www.fermier.ro si un site de prezentare a produselor si liniilor de procesare, destinat in special vanzarilor business to business. Acesta evolutie s-a desfășurat simultan cu stabilirea de parteneriate durabile cu peste 50 de producători si importatori de renume, printre care se numără mai mulți lideri de piață mondială în producerea și furnizarea de soluții pentru agricultură și industria alimentară din Europa.

Atât expertiza companiei în ceea ce privește structura si evolutia pieței românești de profil, cât și potențialul său de a promova inovatia sunt recunoscute la nivel national si in tarile limitrofe , dovadă fiind numeroasele solicitări pe care le primește Loredo, pentru lansarea de produse noi pe piața românească.
Canalele de marketing prin care ne adresam pietelor sunt:

  • VÂNZĂRI EN DETAIL – se adresează clienților care practică agricultura în gospodării sau ferme mici și se realizează prin intermediul magazinelor proprii din Vrancea (Focșani, Odobești, Adjud și Panciu) si  Buzau. În alte regiuni suntem prezenți prin intermediul dealerilor.
  • VÂNZĂRI ON LINE – realizate prin intermediul magazinului virtual www.fermier.ro .
  • VÂNZĂRI DIRECTE – se adresează clienților medii și mari, cărora li se transmit oferte personalizate adaptate cerintelor si necesităților fiecărui client, în urma vizitelor făcute de către consultanții nostri. Livrările se pot face și direct de la producător. Asiguram punerea in functiune, service si instruirea clientilor referitor la diversele tehnologii comercializate de noi.