Vinoferm chardonnay 500g
VINOFERM CHARDONNAY este recomandat pentru fermentarea Chardonnay si Pinot Blanc pentru ca reuseste sa scoata la iveala calitatile caracteristice a acestor soiuri de vita de vie.
VINOFERM CHARDONNAY are o productie inalta a aromelor fructate de fructe albe si in special banane.
Potrivit pentru productia de spumante.
Specificații tehnice
Producător | Essedielle |
---|
Descriere
Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient.
Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 500 gr de VINOFERM® CHARDONNAY in 5 litri de apa indulcita 1 – 2 % (50 – 100 gr de zahar) la 35 – 40 grade Celsius, asteptati 15 minute, amestecati energic, asteptati inca 15 minute, amestecati din nou, adaugati in partea de jos a recipientului cu must.
Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga nu trebuie sa fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional.
Greutate neta: 500g
Specificatii tehnice
Destinatie | musturi albe |
Producator | Essedielle |
Ambalaj | 0,5 kg |
Doza | 20-40g/100 l |
Greutate | 0,5 kg |
Pret la cerere.
Comenzi la nr 0374494920