Prim 10 500g
PRIM 10 s-a nascut datorita colaborarii dintre laboratorul de cercetare si dezvoltare ESSEDIELLE si Universitatea din Molise. Izolata in mijlocul Italiei, este o tulpina provenita de la soiul Abruzzo Montepulciano.
PRIM 10 a fost selectat atat pentru caracteristicile tehnologice cat si pentru rezultatele sale organoleptice. Fiind capabila sa realizeze fermentarile complete ale musturilor cu un continut ridicat de zahar, poate accentua caracteristicile aromatice ale soiului respectiv.
PRIM 1O este recomandata pentru toate vinurile rosii la care se doreste invechirea: Montepulciano, D’Abruzzo, Nebbiolo, Cabernet, Sangiovese, Aglianico, Nero D’Avola.
Specificații tehnice
Producător | Essedielle |
---|
Descriere
Doza: 20 – 25 gr/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient.
Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 500 gr de PRIM 10 in 5 litri de apa indulcita 1 – 2 % (50 – 100 gr de zahar) la 35 – 40 grade Celsius, asteptati 15 minute, amestecati energic, asteptati inca 15 minute, amestecati din nou, adaugati in partea de jos a recipientului cu must.
Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional.
Greutate neta: 500g
Specificatii tehnice
Destinatie | must rosu |
Producator | Essedielle |
Ambalaj | 0,5 kg |
Doza | 20-40g/100 l |
Greutate | 0,5 kg |
Pret la cerere.
Comenzi la nr 0374494920