Afla de la Serghei si Anisia de ce sa iti procesezi fructele

Te-ai saturat sa ti se strice fructele in depozit?
Te-ai saturat sa ai fructe impecabile, sa nu se vanda toate si sa le arunci?
Noi avem solutia. Transforma fructele tale in suc natural pasteurizat si prelungeste-le durata de valabilitate !
De ce sa vinzi materie prima ca toti vecinii tai si sa va concurati cine vinde cu adaos mai mic, cand poti sa faci o miscare geniala si sa te procesezi, astfel generand un plus valoare si pentru tine si pentru client ?
Nu stii de ce utilaje ai nevoie ? Nu este problema. Am creat noi linii complete pentru procesarea fructelor pentru tine. Le gasesti pe toate aici: https://loredo.ro/ro/linii-procesare-fructe/
Nu stii de care linie ai nevoie ? Nu este problema. Avem consultanti care te vor ajuta in alegerea echipamentelor. Le vor livra, le vor monta, vor face garantie si te vor ajuta la prima punere in functiune si pe parcurs cu sfaturi.
Unde livram si montam ? Oriunde in Romania si in tarile limitrofe.
In cazul foarte putin probabil in care nu ai gasit o linie de procesare potrivita pentru nevoile tale, iti vom concepe una speciala.
Preturi de importator, unele produse fiind chiar exclusive in Romania.
Nu ai fructe si nu vrei sa cumperi ? Nu-i problema. Avem si utilaje pentru procesarea legumelor, producerea vinului, a berii, a distilatelor, esentelor de lavanda. Vrei linii si utilaje pentru gem, bulion, zacusca, suc de rosii ? Tot la noi gasesti ? Consumabile ? Tot la noi. Piese de schimb si service (desi foarte rar este nevoie, fiind produse fabricate la standardele UE de producatori cu renume), dar pentru linistea ta, avem si asa ceva.
Vindem si prin Sicap/Seap, Doraly, eMAG, magazine fizice, retea de dealeri in toata tara, online pe www.loredo.ro, www.fermier.ro, www.casaigradina.ro, telefonic, prin Facebook, Instagram, WhatsApp asa ca oriunde esti, suntem aproape de tine. Cu un istoric de peste 20 de ani si vanzari de sute de linii si sute de mii de produse indivituale vandute, te asiguram ca ne pricepem mai bine decat oricine de pe piata din Romania.
Ce mai astepti ?
Stim ca cel mai comod este sa ne suni si sa discutam. Ne poti apela aici:
Moldova+ Transilvania= 0737037782
Muntenia+ Banat + Dobrogea= 0737037784